Väskan gör att världen överlever!

Väskans trender

Idag lever vi alla i ett samhälle som är enormt tidspressat. Det är träningar, möten, arbete, vänner, privatliv, intressen, ja allt ska fyllas i ett fullspäckat schema. Och detta samhälle har gjort att din telefon har blivit en extra hjärna för dig. Det gäller att båda dina hjärnor har det bra oavsett var dem är någonstans. Eftersom det ibland kan vara jobbigt att ha din telefon i byxfickan så är det ofta en fördel att ha dina personliga föremål i en väska. Därför tänkte vi gå igenom vilka väsktrender som kommer ta hela världen med storm!

Modekollektionen 2017/2018

Vi börjar med att kika på hur modekollektionen ser ut för höstvintern 17/18.

Och designerna har valt följande kategorier: klassisk, retro, pretentiöshet, konceptualitet, originalitet. Trots dessa kategorier är det inte strikta linjer dem emellan utan vinterkollektionen är en blandning.

Vi hittar en trend som blivit en stor snackis i trendvärlden. I år ska väskan och jackan vara i samma toner. Och denna så fantastiska trend har speglat sig världen över och idag är det en trend som ständigt lyser upp vår annars så mörka värld. Dessutom känns det aningen komiskt att trenden kommer just när Carina Berg, glamourdrottningen har hamnat på tapeten igen.

Den andra trenden som vi vill lyfta i denna så fantastiska oförväntade värld som ständigt är på tapeten är just läderväskor av reptiler. Och när vi säger reptiler så är  det för oss i modebranschen en självklarthet att just ormar och  krokodiler är en stor snackis i världen! Krokodilerna lever vanligtvis i Afrika, Asien, Amerika och Australien. Denna modetrend har skapat en debatt som få kunnat ana. Alla verkar vilja vara med och slåss om dessa djuren, till och med Green Peace har varit i farten och viljat ha väskor till kommande event.

Unika Utgåvan

Och när vi ändå pratar om döda djur så kan vi passa på att ta fram nästa trend som kommer få  Amerikas självaste First Lady att genast ställa kaffekoppen och springa ner med första bästa kreditkortet för att genast bli en ägare till denna unika utgåva.

Vi pratar såklart om kombinationen mellan att ha både reptilskinn och vanligt tyg. Denna succé blev ett faktum då den indiska flickan Malala börjat använda denna alltmer på sina event.

Och för att helt oväntat gå över till ännu en kategori som speglar världen så står det klart att det är dags för pälsväskorna att få sin plats som den förtjänar. Det är stora varumärken som står för lanseringen, Bland annat Dolce & Gabbana, merni, Prada, Fendi, Giorgio Armani, Elie Saab, Alexander McQueen, Balmain, Altuzarra som presenterade vinterpälsväskor med naturliga nyanser som speglar världens stjärnglans.

Dolce Gabbana var väll de företag som stylaste mest med sina pälsväskor som föreställde djuransikte allt för att hedra den så otroligt stora kvinnorörelse som sveper över vår vackra värld.

Och med dessa ord så är det bara att skynda er att inta nrämaste modegalleria i jakten på just din favoritväska. Lycka till och hoppas att telefonen får plats!