Väskan, en teknisk lösning av rang!

Så länge vi kan minnas har vi i världen varit beroende av tekniska lösningar. En teknisk lösning som funnits med långt före Homosapiens tid är någonting som kan främja vårt sätt att transportera olika ting. Ett exempel på denna transportering är väskan. Det finns många sorters väskor som handväskor, resväskor, träningsväskor, sminkväskor, datorväska, för att bara nämna några.

Idag har väskan en stor roll i vårt dagliga liv och är därför en praktisk teknisk lösning. Men i nutid så kan också en väska ha helt andra funktioner. I mångas ögon är väskan en statussymbol som kan symbolisera makt, pengar, stil, intresse och olika normer i vårt samhälle.

Vi tänkte gå igenom vilka väskor man bör äga om man vill visa att man har mycket deg på kontot. Därför kan vi presentera vilken väska du ska äga för att vara högst upp på toppen.

Det är en väska från franska modehuset Hermés. Nyligen auktionerades en diamantbeströdd väska, gjord av krokodilskinn ut med detaljer av vitt guld ut på en auktion i Hong Kong. Och slutpriset för denna tekniska lösning var offantliga 300 000 dollar, motsvarande 2 500 000 kronor.

Och då kanske ni undrar vem  det var som slutligen lyckades ro hem denna väska?

Svaret på denna fråga är att vinnaren var anonym, så skulle du se en väska som är gjorde av krokodilskinng och ser ut att ha äkta diamanter och detaljer av vitt guld så kan det vara just denna personen som vunnit auktionen.

Denna fantastiska Hermés-väska är av modellen Birkin, skapat av Jane Birkin.  Oavsett vad så är väskan ett hett eftertraktat byte i världen och det tidigare försäljningsrekordet på väskan var på hela 220 000 dollar.

Såå, om vi ska leka med tanken av vad man hade kunnat få för 2 500 000 kronor så finns det ganska mycket. Bland annat:

  • 250 000 cheeseburgare
  • 166 666 årskort på Malmö FFs ståplats
  • 277 000 biobiljetter
  • 8333 läkarbesök
  • 2500 resor tur & retur till Malta

Men om du känner att detta blir svårt att få ihop med den ekonomiska biten så kommer här ett tips som kommer få dig att trilla av stolen, så håll i dig.

Just nu finns möjligheten för dig att en vacker dag få tillräckligt med det för att köpa allt detta. Hur ska detta då gå till kan man undra? Jo om du går in och läser mer om Bonustrading och börja spela så har du chansen! Marknaden idag har fullkomligt exploderat. Detta innebär att du som läser detta har en rad olika möjligheter att en dag nå storvinsten. Därför bör du som vill ha den där förbannade väskan omedelbart försöka fixa miljonerna innan någon annan gör det.

Man brukar säga att det inte finns några enkla vägar till framgång, och visst har väl en del av dem rätt. Men tittar vi på ryssarnas framfart under 70-talet, Arnold Schwarzneggers bodybuilding-karriär så finns det mycket som säger att denna tes är fel.