Välkommen till en sida för dig som älskar mode och väskor. Här kan du hitta alla möjliga artiklar om väskors olika aspekter som historia och galna trender, piratkopior och hur man kan köpa kända märken online eller i outlets.

Det är inte för inte som väskor är en av våra favoritaccessoarer då man både har praktisk nytta av dem liksom får glädje av deras snygga eller roliga former och det kryllar av citat om detta härliga föremål:

“Man kan inte köpa lycka men man kan köpa handväskor och det är nästan samma sak”.

Man kan ha en snygg väska som passar både till arbetsplatsen och festen och är man klädd lite tråkigt kan en rolig väska ändra på hela intrycket. Det går också bra att smycka sin väska med olika föremål eller att trycka sina favoritfoton på den så att man alltid har med sig sitt sällskapsdjur eller bästa kompis.

“Väskor är som vänner – man kan aldrig ha för många”.

Byt väskor med dina kompisar eller skaffa nya i second hand-affären. Det är alltid roligt att ha en ny handväska och man kan fylla den med allt från nycklar till godis.

“Handväskor talar högre än ord”.

En handväska säger en hel del om sin ägare. Det är stor skillnad på att ha en rosa Chanel-väska, en supertrendig miniväska eller en arg, svart punkväska med metall-nitar. Men det är just det som är så roligt med väskor och därför gäller det att inte vara rädd för att experimentera och att följa olika trender.

Så välkommen till väskornas värld – hoppas det blir kul!